fbpx

“Er zijn meerdere Silent Hill games in ontwikkeling”

Silent Hill

De fans van deze iconische horrorspelreeks schreeuwen al jaren om een vervolg, of in het slechtste geval, om een remake. Maar voorlopig vangen ze bot. Of is er toch ergens een sprankeltje hoop te bespeuren?

Volgens Silent Hill film director Christophe Gans zouden er momenteel meerdere projecten rond de Silent Hill spelreeks in ontwikkeling zijn.

Hoewel Gans voegt er wel aan toe dat hij niet betrokken is bij de projecten, heeft hij wel contact gehad met Team Silent, die hij ontmoette tijdens het werken aan de film uit 2006.

Christophe Gans gaf toe dat Bloober Team inderdaad werkt aan de remake van Silent Hill 2, naast de andere projecten. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d