Remake van Resident Evil 4 komt ook naar PlayStation 4

Resident Evil 4 VR

Dat Capcom bezig was aan een remake van Resident Evil 4 voor PlayStation 5 en PlayStation VR2 dat wisten we al, maar de ontwikkelaar heeft nu ook bevestigt dat de Resident Evil 4 Remake ook gaat uitkomen voor PlayStation 4.

Producer Yoshiaki Hirabayashi vertelde tijdens de Capcom presentatie op de Tokyo Game Show dat de remake voor Resident Evil 4 in ontwikkeling is voor PlayStation 4. Over een versie op Xbox one of Nintendo Switch werd geen woord gerept.

Volgende maand krijgt de franchise een eigen showcase. Daar zal meer informatie gedeeld worden over de game. Resident Evil 4 Remake zou eerst aangekondigd zijn voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. De game zou volgend jaar moeten uitkomen.

In onderstaand filmpje zien we de showcase over zowel Resident Evil Village als Resident Evil 4 Remake. Vanaf minuut zes kan je het deel van Resident Evil 4 Remake bekijken.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.