Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 37 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Een weekend vol regen staat voor de deur! Hoe zalig is dat? Superzalig want dat betekent heel veel tijd om te gamen. BUMMER! Ik kan niet gamen dit weekend want het zijn hier Druivenfeesten in Hoeilaart en dan ga ik het hele weekend, en de maandag tot sluiting in mijn stamcafé ’t Boske werken, en nadien pintjes drinken.

Als je dus dit weekend niet weet wat te doen, kom dan eens naar Hoeilaart, naar café ’t Boske ene drinken! See you there?


MrRolfson

Na twee weken komen mijn kinderen weer deze richting uit. Dus het zal vooral met hen qualitytime doorbrengen worden dit weekend. Ik heb dus nog niet echt iets gepland, want zij mogen (in zekere mate) kiezen wat we gaan doen.

Waarschijnlijk staat Fortnite nog wel op het programma. Ik ben ondertussen al level 160 voorbij, maar mijn zoon wil graag zéker die Darth Vader-skin nog binnenhalen. Dus dat worden ongetwijfeld nog enkele plezante potjes samen.

En misschien kijken we ook nog wel naar Pinocchio op Disney+. Ik heb er al goede dingen over gehoord en Tom Hanks kan bij mij eigenlijk niks verkeerd doen.


Jim

Buiten een bezoek aan familie staat er weinig gepland dit weekend. Ik zit bijna door Uncharted 4 waar ik iedere seconde van heb genoten. Geweldig verhaal, personages en het speelt als een trein! Daarnaast zal ik ook A Plague Tale: Innocence van mijn lijstje kunnen schrappen. De avonturen van Amicia en haar kleine broer zijn voor iedereen een aanrader!

Zondag is het eindelijk tijd om aan Ghost of Tsushima te beginnen. Zo benieuwd naar deze game! Daarnaast zal ik ook massaal aandacht besteden aan de open beta van Modern Warfare II. Een heel weekend gamen, here we come!


Frumberto

Een weekend menu zonder games, het kan. Ik vertrek zaterdag naar la Douce France om een laatste keer van de zonnestralen te genieten voor ze niet meer schijnen in België.

Tot binnen een week !


RoMa

Ik ben dit weekend volledig in de ban van twee verschillende shooters. Offline knal ik me een weg doorheen de acht hellen van Metal: Hellsinger. Deze game lijkt wel gemaakt te zijn voor mij en is daarbovenop ook nog eens gewoon ge – wel – dig.

Online ben ik tactisch en realistisch bezig met WW1: Isonzo. Deze indie oorlogsshooter heeft me enorm aangenaam verrast en ik kan makkelijk uren aan een stuk spelen. De Alpen vormen een prachtig strijdtoneel.

Op Netflix ben ik beland aan seizoen 3 van Fargo, een sublieme thrillerreeks. Evenzeer zit ik aan seizoen 3 van Archer, een hilarische espionage-cartoonreeks.


auron_sagara

Dit weekend zal er gewerkt worden, welteverstaan aan Biomutant. Ik ga nog enkele uren op stap met mijn knaagdier, alvorens ik mijn bescheiden mening ga geven op onze website.

Dit weekend gaan we ons wagen aan de film Mortal Engines. Deze film staat al geruime tijd op de digibox, hoog tijd dus om deze te bekijken. Enorm benieuwd of de motor effectief sputtert van deze niet zo goed ontvangen film.

Qua series ben ik begonnen aan de animatie-reeks Invincible op Amazon Prime. Wat een maffe serie is dit weer. Ik eindigde de eerste aflevering met een welgemeende what the f..k.


High_LordWolnir

De herfst is in het land en dat betekent een weekend lekker binnen blijven om mij bezig te houden met mijn favoriete hobby. De meeste aandacht zal uitgaan naar Cyberpunk 2077 waar mijn tweede playthrough goed vooruitgaat. De game uitspelen lijkt me ietwat té optimistisch want tussendoor maak ik graag tijd vrij voor Days Gone op PC. Wat blijft die game genieten!

Lukt het mij op de valreep toch nog om die Darth Vader skin in Fortnite binnen te halen? Momenteel zit ik aan level 93. Aangezien ik pas ergens halverwege het seizoen begonnen ben, kan ik niet geheel ontevreden zijn over de progressie die ik gemaakt heb.

Op vlak van series blijven we binnen het Cyberpunk-universum met Cyberpunk: Edgerunners waarvan ik enkel de laatste paar afleveringen nog moet zien.


Lazlo

Dit weekend wordt er één met ballen. Virtuele ballen wel te verstaan, want de jaarlijkse NBA 2K-grind is weer begonnen. Visual Concepts is er zowaar in geslaagd een betere game dan vorig jaar af te leveren. En dat zonder echt vernieuwend uit de hoek te komen. Hoe de game me bevalt lees je dra op deze website.

Verder staat The Rings of Power en She-Hulk op het programma. Beide reeksen die ik tot dusver best kan smaken. En misschien staat er ook nog een filmpje op het menu. Lightyear, bijvoorbeeld.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.