Gratis Outer Wilds-update nu beschikbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S

Goed nieuws voor wie Outer Wilds nog eens van onder het stof wil halen op zijn nieuwe console. Er is namelijk een update uitgebracht waardoor de game nu in 4K op 60fps draait op PlayStation 5 en Xbox Series X.

Outer Wilds, niet te verwarren met The Outer Worlds, is een fantastische indiegame dat in 2019 werd uitgebracht. In deze game ga je op ontdekkingstocht langs verschillende planeten en werelden.

Het speciale aan deze game is dat de wereld van Outer Wilds in een soort timeloop zit waardoor de wereld elke 20 minuten wordt gereset. Het is aan jou om uit te zoeken welke geheimen dit zonnestelsel in petto heeft.

Interessant is dat deze game ook terug te vinden is in de bibliotheek van Xbox Game Pass én PlayStation Plus Extra.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.