Resident Evil 4 remake komt naar PlayStation 5 én PlayStation VR2

Na de remake van Resident Evil 2 en 3 volgt het logische nummer 4. Deze nacht werd de remake van Resident Evil 4 aangekondigd op de State of Play.

De trailer begint met vrolijke gitaren maar die veranderen al snel in iets deprimerende geluiden.  We zien de protagonist Leon opnieuw in een verlaten dorp waar hij weer heel wat horroravonturen zal beleven.

Het spel zal ondersteund worden door de RE Engine en zal na de release van de game ook speelbaar zijn met PlayStation VR2. De game verschijnt 24 maart 2023 voor de PlayStation 5.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”