Speel nu de tijdelijke demo van Wo Long: Fallen Dynasty

Wo Long Fallen Dynasty

Van een verrassing gesproken! Koei Tecmo heeft zomaar even een gratis demo gedropt van het mysterieuze Wo Long: Fallen Dynasty! Deze is nu te spelen en dat tot en met maandag 26 september om 08u59.

De spectaculaire teleporteert ons naar een duistere, krankzinnige Three Kingdoms-wereld en de chaotische strijd tegen de demonen die het land overspoelen. In deze demo maken we kennis met de snelle en strategische zwaardgevechten die gebaseerd zijn op de Chinese vechtkunst. Daarnaast geeft de demo ons een voorproefje op de online-multiplayer, de personage-maker, verticale verkenningsmogelijkheden en het belang van moraal.

De demo spelen doe je niet voor niks. Want iedereen die de demo heeft uitgespeeld ontvangt als bonus het speciale item “Crouching Dragon Helmet”, die we in de volledige game kunnen gebruiken.

Via de demo komt ook een enquête beschikbaar voor het verzamelen van feedback die de ontwikkelaar wil gebruiken voor de verdere ontwikkeling van de game. Wie deelneemt aan de enquête wordt beloond met een originele wallpaper.

De demo is te downloaden via de PlayStation of Xbox Store.

Weet je niet goed hoe je aan de demo moet beginnen? Geen zorgen, want Team NINJA heeft een tutorialvideo gemaakt die je op weg helpt bij het doorgronden van de masocore-ervaring, van counteraanvallen tot kundig gebruik van de vele wapens.

Wo Long: Fallen Dynasty verschijnt begin 2023 voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, en pc via Windows en Steam. De game is bij de release ook meteen beschikbaar via Xbox Game Pass voor console en pc.  

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.