PlayStation-gamers krijgen exclusieve Hogwarts Legacy-content

Hogwarts Legacy

Wie Hogwarts Legacy op PlayStation 4 of 5 speelt zal meer uit de game kunnen halen, zo blijkt. De game krijgt namelijk een extra quest en een exclusieve potion op Sony’s consoles.

De exclusieve content werd voor het eerst opgemerkt door enkele fans met een scherp oog die de add-ons op PlayStation Store als ‘exclusive content’ gemarkeerd zagen staan. Wanneer er via Twitter aan community manager Chandler Wood gevraagd werd of deze content effectief exclusief is voor PlayStation, bevestigde deze dat meteen.

De quest zal voor alle PlayStation-gamers beschikbaar zijn. De potion enkel voor zij die de game voorbestellen.

Eerder deze week werden we tijdens Opening Night Live op gamescom nog getrakteerd op een nieuwe trailer voor de game. Een pleister op de wonde na de recente bevestiging dat de game weerom uitgesteld werd. Intussen kunnen we ons wel verlekkeren op de collector’s edition die Warner Bros. voor ons zorgvuldig unboxete.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.