Onthul het mysterie van Salazar Slytherin in Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy

De trailer, die werd getoond als onderdeel van Opening Night Live van gamescom 2022, toont het hoofdpersonage dat “Crucio” uitvoert, een onvergeeflijke vloek.

Je verkent als vijfdejaars student van Zweinstein de school en de omliggende wereld. Je brouwt toverdrankjes, leert toverspreuken en je kan vliegen op een bezemsteel. De personages uit de boeken en films zullen nauwelijks aan bod komen in deze game want de game speelt zich rond 1800.

Hogwarts Legacy zal op 10 februari 2023 lanceren voor PlayStation, Xbox en pc. De lanceringsdatum voor Nintendo Switch wordt op een later moment bekendgemaakt.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.