Bungie toont nieuwe Destiny 2-uitbreiding Lightfall

Geloof me, Destiny 2 is nog steeds een van de betere scifi-mmo’s out there. Ik ben dan ook, net als de vele fans, heel blij dat er een nieuwe expansion zit aan te komen. Deze gaat door het leven als Lightfall.

Vandaag kregen we alvast indrukwekkende bewegende beelden te zien van deze veelbelovende expansion.

Tijdens een speciaal Showcase-event kondigde Bungie de eerste details aan voor Destiny 2: Lightfall, de nieuwste uitbreiding voor Destiny 2, die op 28 februari 2023 lanceert.

Lightfall is het voorlaatste hoofdstuk van Destiny 2’s Light and Darkness-saga en zet het epische verhaal voort dat al bijna tien jaar wordt verteld.

Daarnaast onthulde Bungie een nieuwe samenwerking met Epic Games die Destiny 2 naar de Epic Games Store brengt en content van Destiny in twee Epic-games laat verschijnen: Fortnite en Fall Guys, evenals Fortnite-geïnspireerde ornament sets die in Destiny 2 verschijnen – de eerste keer dat originele Fortnite-personages in een andere videogame-serie zijn verschenen.

In Lightfall nemen spelers het op tegen Calus, de kwaadaardige voormalige keizer van de Cabal, die samen met de Piramidevloot is teruggekeerd naar ons zonnestelsel als een discipel van de Getuige – de kosmische nemesis die voor het eerst werd geïntroduceerd in Destiny 2: The Witch Queen.

Met behulp van vaardigheden uit een gloednieuwe subklasse Strand, verkennen Guardians een nieuwe bestemming – Neptune’s glanzende megastad Neomuna – die wordt aangevallen door Calus’ mysterieuze en dodelijke Shadow Legion.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)