The Callisto Protocol toont stealth, sneaken en vuile douches in nieuwe gameplaytrailer

The Callisto Protocol

The Callisto Protocol toonde zich opnieuw op de opening night van gamescom. Glen Schofield was speciaal afgezakt naar Keulen om namens developer Striking Distance nieuwe gameplay te tonen.

In de nieuwe beelden van de aankomende sci-fi horror zien we dat Jacob nog steeds niet de rustigere delen van Callisto heeft gevonden. Eerst krijgen we een heuse stealth-sectie. Hier wordt duidelijk dat de spirituele opvolger van Dead Space ook durft inzetten op stealth en sneaken. De geliefde gore is nog altijd overduidelijk aanwezig. Dit ziet er evenzeer Dead Space uit als Dead Space zelf.

In het tweede deel van de gameplay première krijgt Jacob een goede douche voorgeschoteld. Océade is precies heropend op Callisto. Plaats voor adrenaline is er dus ook.

The Callisto Protocol komt uit op last en current gen op 2 december. Mijn lichaam is klaar.

Gepubliceerd door RoMa

RoMa was een gamer vooraleer hij een tiener werd. Hij groeide op met Tony Hawk en Kratos als helden. Jaarlijks spendeert hij uren met shooters zoals Battlefield of Doom. Frustraties in racegames en FIFA blijven niet altijd onderdrukt. Een grote sandbox à la GTA is z’n favoriete speeltuin. Ook geniet hij enorm van een diepgaande single player RPG en heeft hij een zwak voor sterke horror. Dead Space aanbidt hij als de beste gamereeks ooit gemaakt.