The Lords of the Fallen toont zich op gamescom

Toen Lords of the Fallen in 2014 was ik meteen verkocht. Ik vond de game zeker even goed als zijn Souslike inspiratiebron. Maar, dat vond ik toch, het was net dat ietsje toegankelijker en vergevingsgezinder.

De game had ook een trouwe aanhang die smeekte om een vervolg en vandaag op gamescom opening night toonde ontwikkelaar Hexworks Studio ons eindelijk bewegende beelden.

Opvallend detail: de game gaat niet door het leven als Lords of the Fallen 2 maar wel als The Lords of the Fallen…

Ik was meteen verkocht toen ik de eerste ridders door de kloof zag rijden!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)