Hogwarts Legacy uitgesteld naar begin 2023

Hogwarts Legacy

Wie hoopte om Hogwarts Legacy van onder de kerstboom te mogen rapen, zal zwaar teleurgesteld zijn. Warner Bros Games heeft namelijk de release van de game uitgesteld tot 10 februari 2023. De game zou oorspronkelijk verschijnen ergens in december van dit jaar.

Via een korte videoboodschap op Twitter deelt Chandler Wood, community manager van Hogwarts Legacy, volgende boodschap:

Hogwarts Legacy zal op 10 februari 2023 verschijnen voor PlayStation, Xbox en PC. De release date voor Nintendo Switch zal op een later tijdstip meegedeeld worden. Jullie zullen misschien teleurgesteld zijn dat de game niet meer in 2022 zal verschijnen, maar we zijn verheugd om jullie eindelijk een release date te kunnen geven. We zijn enthousiast over de dingen die we hier in de studio gecreëerd hebben maar we hebben nog wat extra tijd nodig om de best mogelijke ervaring te kunnen aanbieden. We stellen jullie geduld op prijs terwijl we verder werken aan het spel. We kunnen niet wachten om Hogwarts Legacy naar jullie te brengen begin volgend jaar.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.