SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake krijgt gameplaytrailer

THQ Nordic kondigde reeds SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake aan. In de showcase van gisteren kregen we opnieuw wat beelden van de game te zien.

In The Cosmic Shake ontmoeten SpongeBob en Patrick de mysterieuze Kassandra. Zij bezorgt de twee een flesje Mermaid’s Tears©; tranen van een zeemeermin die alle dromen doen uitkomen. Ik moet er dan ook geen tekening bij maken; de twee zullen knotsgekke avonturen meemaken en daarbij geregeld eens door de tijd reizen. De game neemt ons mee naar enkele iconische momenten uit de serie en zorgt voor een herbeleving van jewelste. Een releasedatum voor de game is er nog niet.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.