Nieuwe South Park-game in de maak

Goed nieuws voor de fans van South Park! Na ‘The Stick of Truth’ en ‘The Fractured, but Whole’ komt er een nieuwe game met onze favoriete lagereschoolkinderen! Hopelijk doet (de naam van) de nieuwe game mij minstens even hard gniffelen zoals de vorige twee dat deden.

THQ verloor in 2013 de uitgeversrechten op de game toen het een aanvraag indiende tot faillissement. Ubisoft ging uiteindelijk met de rechten lopen en lanceerde voorgaande twee kleppers. THQ Nordic is echter helemaal terug en liet tijdens hun showcase gisteren weten dat er aan een nieuwe South Park-game gewerkt wordt die zij zullen uitgeven. Dat is meteen ook het enige wat we weten; veel meer dan het South Park Digital Studios-logo en een “It’s coming 💩”-schreeuwende Randy Marsh kregen we niet te zien.

Het is dan ook helemaal nog niet duidelijk hoe de game zal heten, welke studio eraan zal werken of als het genre ook de RPG-lijn van de twee vorige games zal aanhouden. Een releasedatum is er eveneens nog niet.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.