Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 32 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Tja, ook dit weekend staat er niet veel gaming, om niet te zeggen geen gaming of series/films kijken op het menu. Ik zit immers nog steeds in Spanje en heb mijn consoles netjes thuisgelaten. Het zal dus nog steeds een weekendje pintjes/cocktails drinken, zwembad/strand en lekker eten worden. Maar daar kan ik nog wel mee leven. Eens ik terug ben haal ik de schade wel in.


MrRolfson

Het aftellen kan beginnen. Want na dit weekend is het nog vier dagen werken geblazen en dan kan ik eindelijk gaan uitblazen onder de Spaanse zon. Maar eerst gaan we dus nog even genieten van het verlengde weekend. Dat ga ik doen samen met mijn vriendin in Antwerpen. Een beetje de toerist uithangen in eigen stad is o-zo plezant.

Op Amazon Prime Video wil ik graag verder kijken naar James May in Italy en op Netflix moeten we ook nog het derde seizoen van After Life aansnijden. Tussendoor ga ik natuurlijk ook enkele potjes Fortnite spelen. En wie weet zet ik Rammstein Live In Amerika nog eens op om nostalgisch terug te blikken op de magistrale doortocht van de Duitse groep in Oostende twee weken geleden…


Lazlo

Ik ben weer helemaal verkocht aan Sea of Thieves, dat in Season 7 extra incentives met zich meebrengt om op schattenjacht te gaan en Gold binnen te rijven. Dit weekend trotseer ik weer de woelige wateren van de Dievenzee met mijn schamele sloep.

Maar er zullen ook momenten zijn waarop ooglapje, kromzwaard en papegaai even plaatsmaken voor management-fun. Voornamelijk omdat de studenten in Two Point Campus op mij rekenen hun school zo leefbaar mogelijk te maken. Hoe dat verloopt, lees je binnenkort in mijn review op deze heerlijke website.

Daarnaast hoop ik op tv-serie en film-vlak de nodige vooruitgang te maken. Nog drie afleveringen van Stranger Things 4 te gaan, dus misschien dat dit verlengde weekend voor mij het einde van dit seizoen betekent. En heel misschien kijken we ook naar Lightyear. Als de agenda het toelaat toch.


Jim

Het thema van het weekend voor mij is net zoals bij Lazlo iets met doodskoppen en vlaggen. Het evenement van het jaar in Bornem, De (ingekorte) Dodentocht, is terug van weggeweest na 2 jaar Corona. Ik wandel zelf niet mee maar zal de wandelaars en lopers vanaf de zijlijn luidkeels toejuichen.

Op vlak van games ben ik nog bezig met Uncharted 4: A Thief’s End. Daarnaast zou het wel eens kunnen dat ik mijn ooglapje en fles rum uit de kast haal om mee Sea of Thieves te spelen met de crew. Qua series ben ik na veel gezeur van kameraden begonnen aan Rick and Morty en ze hadden gelijk, waarom ben ik dit niet eerder beginnen kijken?!


auron_sagara

Voor mij geen verlengd weekend, maar een weekje verlof. Zal nog even vertoeven op de tactische veldslagen in The Diofield Chronicles, waar jullie zeer binnenkort een preview van mogen verwachten op onze fantastische website. Naast dat moet ik de boze mails dringend beantwoorden, want ik sta enorm achter met het leveren van mijn pakjes in Death Stranding.

Het mag misschien een hittegolf zijn, maar wij gaan daar op zaterdagavond geen last van hebben. We zullen andere benarde situaties moeten trotseren. Er staat na bijna 3 jaar eindelijk nog eens een boardgamenight op het programma met de game Nemesis.


RoMa

Ik weet nog altijd niet wat eerst te doen met m’n nieuwe PlayStation Plus Premium. Zorgen voor zondag, aangezien ik morgen & zaterdag de focus volledig leg op Hellblade: Senua’s Sacrifice. Enfin, bijna volledig. COD: Warzone, Fall Guys en Rocket League krijgen ook wat aandacht.

Eindelijk begint ook in de Jupiler Challenger League het voetbal weer, zodat ik opnieuw m’n geliefde SK Beveren kan volgen. De eerste opdracht is meteen de klepper in en tegen Beerschot. Hopelijk vernietigen wij de ratten even vlot als Hugo in A Plague Tale.


Frumberto

De béta van Wrath of the Lich King Classic laat ik voor wat het is, het is nu uitkijken naar de release op 26 september. Onze eigenste swashbuckler aka Lazlo heeft mij meegetrokken in zijn avonturen op de wilde zeeën van Sea of Thieves. Navigerend ben ik niet van meerwaarde, maar een zeil open en dicht doen zal nog wel lukken.

We zijn nog maar eens begonnen aan de backlog van films die ik nog moet bekijken. Dit weekend staat Morbius op de planning. Jared Letho als the Living Vampire lijkt mij wel een goede casting.


High_LordWolnir

Nu ik voor het schrijven van de review volledig doorheen het hoofdverhaal van Marvel’s Spider-Man Remastered zit en elk icoontje op de map heb weggewerkt, is het tijd om te beginnen aan de DLC The City that never sleeps. Hopelijk brengt deze mij evenveel spelvreugde dan de main game zodat ik het spel met een meer dan voldaan gevoel kan afsluiten.

Ook zullen de nodige uurtjes Thymesia gespeeld worden. Deze Soulslike-game verschijnt volgende week (18 augustus) maar de review mogen jullie al iets eerder verwachten op deze geweldige website. Hopelijk lopen de frustraties niet te hard op met dit snikhete weer. Om af te koelen pik ik hier en daar nog een aflevering van Gotham seizoen 2 mee.


Ardtieboy

Deze week mijn verlof ingezet! Dit jaar trek ik er niet ver op uit, maar trek ik met de kroost naar Nieuwpoort. In mijn rugzak heb ik mijn Switch weggestopt; ik wil namelijk eens werk maken van Portal. Misschien snap ik binnen hier en enkele weken wel alle Portal-mopjes en -memes!

De nieuwe Hearthstone-uitbreiding heeft me ook volledig in zijn ban. De Hearthstone-goden zijn mij somehow ook erg gunstig! Zo plukte ik reeds acht legendarische kaarten uit mijn boosters wat ervoor zorgt dat ik heel wat verschillende mogelijkheden krijg om de uitbreiding aan te vatten!

De periodes dat ik niet lig te bakken aan het strand, probeer ik te vullen voor tv met vooral Bob’s Burgers. Wat een zaaaaalige serie.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.