fbpx

Kijk vanavond om 21u00 naar de THQ Nordic Showcase

Destroy All Humans

Vanavond is het opnieuw feest, want dan zendt THQ Nordic een speciale showcase uit waarin het meer dan 15 verschillende games gaat tonen.

De stream zelf gaat 45 minuten duren, maar exacte details weten we natuurlijk nog niet. THQ Nordic zegt zelf wel dat fans van SpongeBob, Destroy All Humans! 2, Jagged Alliance 3 en Outcast 2 zeker moeten afstemmen om 21u00 lokale tijd.

Je kan de stream bekijken via YouTube en Twitch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d