Kirby’s Dream Buffet verschijnt op 17 augustus

Kirby’s Dream Buffet werd enkele weken geleden vanuit het niets aangekondigd door Nintendo en op 17 augustus kunnen we al aan de slag met mijn favoriete roze bol.

In Kirby’s Dream Buffet kunnen tot vier speler het tegen elkaar opnemen in races doorheen smakelijke levels. Tijdens het racen kan ej aarbeien opeten om zo je Kirby te laten groeien. Je kan ook kopieerkrachten op eten om zo je tegenstanders stokken in de spreekwoordelijke wielen te steken.

Het ziet er wat uit als nieuw type Mario Kart, maar Kirby’s Dream Buffet is vooral bedoeld om plezant te zijn voor jong én oud. Of je nu een ervaren gamer bent of niet, je zou je volgens Nintendo te pletter moeten amuseren met deze game.

Of dat in de praktijk ook het geval zal zijn, weten we op woensdag 17 augustus wanneer de game digitaal beschikbaar komt voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.