Sony zet website online gewijd aan PlayStation-games voor pc

Playstation-games-on-PC

Op de website van PlayStation is een nieuwe pagina verschenen waarin het pc-games uitlicht.

De pagina is de zoveelste stap in Sony’s huidige strategie om exclusieve PlayStation-games ook op pc uit te brengen. Je vindt er alle informatie over PlayStation-games die voor de pc zijn geïntroduceerd, zoals Days Gone, God of War en Horizon Zero Dawn – maar ook details over aankomende releases.

Op dit moment zijn de drie aankomende games die vermeld staan Marvel’s Spider-Man Remastered, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales en de Uncharted Legacy of Thieves-collectie.

Ondanks de aankondiging dat The Last of Us Part 1 in de toekomst op de pc zal verschijnen, is er op de site nog geen spoor van te bekennen.

Sony heeft eerder gezegd dat het verwacht tegen 2025 bijna 50 procent van zijn games op pc en mobiel te lanceren. Daarnaast onthulde het bedrijf dat het alleen al aan pc-games dit fiscale jaar (dat eindigt in maart 2023) een mooie 300 miljoen dollar hoopt te verdienen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.