Razer kondigt de DeathAdder V3 Pro aan

In 2006 bracht Razer voor het eerst een DeathAdder-muis op de markt. Nu zijn we 16 jaar verder en komt het bekende gamingmerk met de V3 Pro-versie van deze iconische muis.

De DeathAdder V3 Pro is volgens Razer met zijn 64 gram ruim 25% lichter dan zijn voorganger, heeft een batterijduur tot 90 uur en is eenvoudig op te laden via USB Type-C met de meegeleverde Razer Speedflex-oplaadkabel.

De DeathAdder V3 Pro is voorzien van de Razer Focus Pro 30K Optical Sensor met een resolutie nauwkeurigheid van 99,8%. Deze krachtige nieuwe sensor is uitgerust met AI-functies zoals Smart Tracking, Motion Sync, en Asymmetric Cut-off. De DeathAdder V3 Pro heeft ook Razer Optical Mouse Switches Gen-3, waarmee dubbelklikken en debounce delay voorkomen moet worden.

“Sinds de lancering van de DeathAdder heeft Razer samengewerkt met professionele e-sporters over de hele wereld om de muis te verfijnen en optimaliseren tot een krachtige competitieve muis”, zegt Flo Gutierrez, Director of Global Esports bij Razer. “Met de DeathAdder V3 Pro hebben we nu de meest geavanceerde, ultra-lichtgewicht, ergonomische DeathAdder ooit geproduceerd.”

De Razer DeathAdder V3 Pro bestaat in een zwarte en witte versie en is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €159,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.