Cult of the Lamb is nu beschikbaar

Cult of The Lamb

Door de jaren heen ben ik liefhebber geworden van games die worden ontwikkeld of uitgegeven door Devolver Digital. Alle games hebben wel een of andere speciale insteek, denk maar aan Death’s Door en meer recent Trek to Yomi.

Met Cult of the Lamb krijgen we opnieuw een indiegame voorgeschoteld met een wel heel speciaal verhaal. Je speelt als een bezeten lammetje dat wordt gered door een vreemdeling. Om zijn schuld af te lossen moet het lam een cult oprichten om zo de bizarre vreemdeling te eren.

Hiervoor moet je de onderwereld afreizen om daar groeiende horden aan vijanden te verslaan. Zo kan je de energie overnemen van je vijanden om zo de grootste cult ooit te worden.

Yep, een verhaal met een hoek af dus. Jim is momenteel druk bezig om deze game te reviewen. Hou dus zeker onze website in de gaten!

Cult of the Lamb is nu verkrijgbaar voor  PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.