EA Sports NHL 23 verschijnt 23 oktober

NHL 22

Electronic Arts brengt hockeyfans op 14 oktober 2022 bij elkaar met EA Sports NHL 23, en dit op PlayStation 5 en Xbox Series X|S, plus PlayStation 4 en Xbox One.

NHL 23 zorgt voor een totaal nieuw niveau van social play. In november 2022 wordt het spel voorzien van cross-platform matchmaking, dat matchmaking mogelijk maakt tussen spelers van dezelfde platformgeneratie in World of Chel en Hockey Ultimate Team (HUT). 

NHL 23, dat mogelijk wordt gemaakt door de Frostbite-engine, geeft fans een nieuw niveau van authenticiteit, met verbeteringen gameplay zoals meer dan 500 nieuwe last-minute spelmaker-animaties, een levendige sfeer in arena’s, diepgaande franchise-modusaanpassingen en nieuwe manieren om HUT te spelen.

Denk hierbij tevens aan de toevoeging van IIHF Women’s National Teams in HUT, waarmee de beste dames- en herenspelers ter wereld het in één opstelling tegen elkaar kunnen opnemen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)