gamescom 2022: volg hier Opening Night Live

Om 20:00 vanavond trapt Geoff Keighley wederom gamescom af met Opening Night Live: een live evenement met een rits aan trailers, aankondigingen en entertainment. En jij kan dat rechtstreeks meevolgen! Waar? Gewoon hieronder.

Geen tijd om live te kijken? Hou zeker ook onze homepagina en nieuwsfeed op social (Facebook & Twitter voornamelijk) in de gaten, want de crew kijkt live mee en serveert je al het nieuws heet van de naald.

Werkt de YouTube-speler niet? Dan kun je ook op Twitch terecht.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.