Lost Depths DLC nu verkrijgbaar in The Elder Scrolls Online

Vandaag verschijnt de nieuwste DLC van Elder Scrolls Online, The Elder Scrolls Online: Lost Depths. Deze is nu verkrijgbaar voor alle PC/MAC- en Stadia-spelers. De nieuwe DLC wordt 6 september uitgebracht voor Xbox Series X|S, Xbox One, Xbox Game Pass, PlayStation 5 en PlayStation 4.

Dit DLC-pack is deel van het jaarlange avontuur Legacy of the Bretons van 2022 en bevat twee nieuwe dungeons voor vier spelers om jou en je bondgenoten uit te dagen en de sage verder uit te breiden die begon met de Ascending Tide DLC en verderging met het recente hoofdstuk High Isle. Beide dungeons hebben hun eigen unieke verhalen en beloningen, inclusief itemsets, achievements en verzamelvoorwerpen die je nergens anders in Tamriel vindt.

Naast Elder Scrolls Online: Lost Depths wordt ook Update 35 uitgebracht, een nieuwe basisgamepatch voor alle ESO-spelers, geen aankoop vereist. Deze update bevat balansveranderingen, probleemoplossingen en nieuwe functies, inclusief wijzigingen aan het gevechtssysteem, de introductie van extra ‘mini-events’ voor Battlegrounds (bijvoorbeeld een weekend waarin je extra Alliance Points verdient) en algemene verbeteringen aan XP-verdiensten in PvP.

Spelers kunnen het Lost Depths-gamepack kopen via de Crown Store in de game en het pakket is inbegrepen voor iedereen die zich abonneert op ESO Plus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)