fbpx

Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return video

Deze special gaat over de terugkeer van Obi-Wan Kenobi en Anakin Skywalker op het scherm, en over Ewan McGregor en Hayden Christensen in hun klassieke rollen.

Regisseur Deborah Chow leidt de cast en crew bij het creëren van nieuwe helden en schurken die leven naast nieuwe incarnaties van geliefde Star Wars-personages, en een episch verhaal dat dramatisch een brug slaat tussen de saga-films.

De #DisneyPlusDay première van de behind-the-scenes documentaire over het maken van Obi-Wan Kenobi kan je bekijken vanaf 8 september op Disney+.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d