Teaser trailer voor WOII-RTS Men of War II

Men of War 2

gamescom staat voor de deur, en dus is het hoog tijd voor uitgevers en ontwikkelaars om uit te pakken met nieuwe beelden en info over hun in ontwikkeling zijnde titels. Dat is ook het geval voor Fulqrum Publishing en ontwikkelaar Best Way.

Beide partijen pakken vandaag uit met een teaser trailer voor de sequel op hun populaire RTS-franchise, genaamd Men of War II. Dit dus naar aanleiding van gamescom.

Men of War II brengt je meer eenheden met verschillende specialisaties om te leiden, uiterst nauwkeurige historische gegevens en nieuwe niveaus van visuele en audio-uitmuntendheid, allemaal gecombineerd met de originele hartveroverende actie van de serie. Voer je troepen aan in intense real-time gevechten aan het westelijke en oostelijke front en overrompel je tegenstanders in epische, verhalende single player-campagnes en skirmish-modi, voordat je diep in de multiplayer-actie duikt.

Gebruik geavanceerde militaire strategieën, leg hinderlagen of gebruik brute kracht om te laten zien dat je de grootste militaire leider aller tijden bent. Krijg de volledige controle over verschillende rollen: van luchtmacht en pantsers tot infanterie en ondersteuning in snelle gevechten boordevol actie.

Een volledige trailer zal worden gepresenteerd op 1 september.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)