Diablo II: Resurrected patch 2.5 bevat nieuwe Terror Zones feature

Vandaag zal Diablo II: Resurrected een PTR starten voor de aankomende 2.5 patch. Deze bevat een gloednieuwe experimentele feature, genaamd Terror Zones.

Dit zal een optionele nieuwe feature zijn die een nieuwe manier toevoegt voor spelers om de reis naar level 99 te ervaren tijdens seizoenen. Elk uur zullen de legers van de Burning Hells hun terreur richten op een specifieke zone, waardoor alle monsters in het gebied in level en kracht zullen toenemen, wat spelers aanmoedigt om te farmen op verschillende locaties in Sanctuary.

Naast de Terror Zones, zal de patch ook een verscheidenheid aan quality-of-life toevoegingen en bug fixes, gebaseerd op de feedback van spelers, testen. Je kunt alle details over Terror Zones en al het andere dat met de PTR Patch 2.5 komt op de officiële blog nalezen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)