Manager aan het werk in F1 Manager 2022 launch trailer

F1 Manager 2022

Ben jij zo iemand die liever achter de schermen presteert dan op het podium te willen staan, en is de racesport helemaal jouw ding? Dan zit je waarschijnlijk heel goed met F1 Manager 2022.

Manage je eigen team van coureurs en druk je stempel op de Formule 1 in de officieel gelicenseerde race management simulator, F1 Manager 2022.

Wees de baas van de constructeur van je keuze en kies uit de lijst met coureurs en personeel van 2022. Met volledige F1-licenties en een levensechte presentatie speel je niet alleen F1 Manager 2022 lijkt het alsof je echt deel uitmaakt van ‘het wereldje’.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)