Keuze van acteur voor Days Gone-film wordt niet gesmaakt door de ontwikkelaars van de game

Afgelopen weekend kon je hier nog lezen dat Sony aan een film zou werken die gebaseerd is op de game van Days Gone. Acteur Sam Heughan (Outlander) zou gecast zijn voor de hoofdrol van Deacon St. John en daar kunnen de ontwikkelaars van de game niet echt mee lachen.

Joh, Garvin en Jeff Ross zijn de voormalige ontwikkelaars bij Bend studio. Zij waren verantwoordelijk voor de Days Gone-game. Naar mijn bescheiden mening is Days Gone een fantastische game. Sony vond echter dat de game niet genoeg geld in het laatje heeft gebracht, en is een sequel tot hiertoe onbestaande.

Een beetje raar dan toch, dat Sony er nu een film over wil maken. Sony heeft ook al een acteur voor de hoofdrol, namelijk Sam Heughan. Ontwikkelaars Garvin en Ross snappen echter niks van deze keuze, en hebben zelf een acteur die ze liever de rol van de protagonist uit de game zien spelen.

Niemand minder dan Sam Witwer. Hij heeft zijn beeltenis en stem uitgeleend voor Deacon St. John uit de game, en kan dan ook nog eens acteren. Dit zou toch de meest logische keuze zijn. God of War director Cory Barlog kan zijn onbegrip ook niet onder stoelen of banken steken.

Het verleden tussen Sony en de voormalige ontwikkelaars van de Days Gone-game zal de film geen deugd doen. Ik ben dan ook enorm nieuwsgierig hoe dit project verder zal verlopen.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.