Call of Duty: Modern Warfare 2 single-player gameplay trailer

Terwijl het bij EA en DICE nog steeds alle hens aan dek is om Battlefield 2042 uit de miserie te helpen, werken ze bij Activision volop aan de nieuwste telg in de Call of Duty-reeks. En dat gaat precies goed vooruit daar.

Een nieuwe korte gameplay trailer van de single player campaign van Call of Duty: Modern Warfare 2 is online verschenen. Deze trailer bevat 15 seconden aan gameplaybeelden, en bevestigt de verschijning van een specifieke slechterik. (Eentje die sommigen zeker zullen herkennen…)

Call of Duty: Modern Warfare II stort spelers in een ongekend wereldwijd conflict met de terugkeer van de iconische Operators van Task Force 141. Van kleinschalige infiltratietactische operaties met hoge inzet tot uiterst geheime missies.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)