Rainbow Six Siege onthult Operation Brutal Swarm

Het derde seizoen van het zevende jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is onthuld: Operation Brutal Swarm. Het seizoen is live vanaf 6 september en brengt een nieuwe aanvaller, Grim uit Singapore, naar de game en introduceert een nieuwe map, fase twee van het nieuwe reputatiesysteem en meer gameplayverbeteringen.

In Operation Brutal Swarm ontdekken spelers een gloednieuwe Operator. Grim, de nieuwe aanvaller uit Singapore, is uitgerust met de Kawan Hive Launcher System gadget waarmee hij een projectiel afvuurt dat een blik op de vloer werpt en een zwerm bijenbots in de lucht loslaat.

De zwerm bijenbots onthullen de locatie van verdedigers als zij door het zwermgebied lopen. Zelfs na het verlaten van het zwermgebied blijven de bijenbots verdedigers achtervolgen én pingen, totdat hun batterij leeg is. Grim is tevens uitgerust met een 552 Commando of SG-CQB als primair wapen en een P229 als secundair wapen.

Ook brengt de seizoenslancering de geliefde Stadium map permanent naar de game. De map werd voorheen gebruikt tijdens het Road to S.I.-event, maar keert nu terug onder een nieuwe naam: Stadium Bravo. Deze map daagt beide teams uit om nieuwe strategieën te ontwikkelen dankzij de unieke lay-out.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)