Prachtige Black Myth: Wukong toont zich nog een keer in uitgebreide cutscene én gameplay trailer

Black Myth Wukong

Fans van soulslikes hebben Black Myth: Wukong wellicht al een tijdje op hun must have-lijstje staan. Tot dusver zagen we quasi alleen maar actietrailers voor de Chinese game. Nu toont het spel zich van een meer verhalende kant met een dikke zes minuten aan in-game cutscene.

Black Myth: Wukong trok voorheen al de aandacht met vloeiende combat en prachtige graphics. Het is één van de eerste Unreal Engine 5-projecten dat de kracht van de nieuwe engine toonde.

De game is een interpretatie van het Chinese verhaal Journey to the West. In de game speel je een aapachtige protagonist die we kennen als The Destined One. Het spel wordt gemaakt door de Chinese studio Game Science en zal dus – zoals we in deze cutscene kunnen zien – volledig in het Chinees speelbaar zijn.

Aanvullend krijgen we een extra acht minuten aan gameplay te zien, in 4K en volle raytracing glorie. Hierin zien we onder andere de speler van een insect switchen naar The Destined One om een soort trol aan te vallen.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.