Dit zijn de eerste bewegende beelden van de The Last of Us-serie

The Last of Us HBO

In een trailer van HBO Max om ons warm te maken voor de aankomende content op hun platform, krijgen we de eerste beelden van The Last of Us te zien.

Veel krijgen we in de teaser niet te zien, behalve uiteraard Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsey als Ellie. Ook zien we heel even Nick Offerman passeren die de rol van Bill op zich zal nemen.

De trailer lijkt er ook op te wijzen dat we een behoorlijk trouwe adaptatie van de eerste game zullen krijgen, met een fragment van één van de conversaties die we ook in de game zagen. Oh ja, en we zien ook een kleine glimps van Joel’s dochter.

The Last of Us zal volgend jaar verschijnen en wordt gemaakt door Chernobyl-schrijver en maker Craig Mazin. Naughty Dog’s Neil Druckmann, die aan de wieg van de serie games stond, is executive producer.

Om ons warm te houden tot 2023 kunnen we alvast uitkijken naar de remake van The Last of Us: Part 1. Onze eigen Highlord_Wolnir is er alvast mee aan de slag. Zijn bevindingen lees je binnenkort op deze heerlijke website.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.