Scarlet Witch toont de chaos van haar magie in Marvel’s Midnight Suns

Voor mij is Scarlet Witch a.k.a Wanda Maximoff één van de krachtigste mutanten in het universum van Marvel. Yup, je leest het goed ‘mutant’, want ze is de dochter van de enige echte Magneto. In een gameplay-video van Marvel’s Midnight Suns ontketend ze haar chaosmagie.

Bij Scarlet Witch zal het vooral neerkomen op positionering, support en Area of Effect (AoE) attacks. Ze zal voor haar teamgenoten zeer krachtig uit de hoek komen. Met de ‘Choas Field’ kaart, die geen heroism (resource) kost, zorg je ervoor dat alle teamgenoten die in de buurt van Scarlet Witch staan een free resist krijgen. Hierdoor zullen ze minder schade krijgen, wanneer ze aangevallen worden de vele snoodaards. Door deze kaart te spelen, krijg je zelfs meer heroism, waardoor je nog betere kaarten kan spelen.

Buiten een goede support character, kan Scarlet Witch verwoestende AoE attacks toepassen. Met de skill ‘Chaos Reigns’ zal ze de chaos onder de vijanden loslaten. Elke vijand die slachtoffer wordt van deze duistere skill, zal elkaar aanvallen, waardoor Scarlet rustig vanaf de zijlijn kan toekijken. Wanneer de nood het hoogst is, kan ze met de kaart ‘No More’ zichzelf opofferen, met als resultaat dat ze een heel resem vijanden meeneemt in de duisternis.

Naast de vele gevechten is het ook met Wanda handig om wat te socializen met verscheidene superhelden. Met haar passieve skill ‘Wrong Place, Wrong Time’ kan ze tot 25% kans hebben om elke vijand te debuffen die in de buurt van Wanda staat. Wederom zien we hier dat de positionering van Scarlet Witch enorm cruciaal is.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.