Disney en Marvel stellen nieuwe games voor tijdens showcase op 9 september

disney-marvel

Onder meer Disney Dreamlight Valley, Marvel’s Midnight Suns, en een nieuwe Marvel ensemble game zullen te zien zijn op de grote Disney D23 expo.

Disney’s D23 expo zal van start gaan op 9 september. Dit jaar is er een digitale showcase gewijd aan nieuwe content van aankomende Disney en Marvel games. Volgens Disney worden de nieuwe titels Disney Dreamlight Valley, Marvel’s Midnight Suns, extra content voor Lego Star Wars: The Skywalker Saga en de Marvel-game van Skydance New Media voorgesteld.

De nieuwe Marvel game door Skydance New Media wordt beschreven als een Marvel ensemble spel. De game werd officieel bevestigd in oktober vorig jaar en de ontwikkeling wordt geleid door Uncharted schrijver en regisseur Amy Hennig. Henning beschrijft de game als een narratief-gedreven, blockbuster actie-avontuur spel met een origineel verhaal dat zich afspeelt in het Marvel universum.

De D23 conventie was oorspronkelijk gepland voor 2021, maar werd uitgesteld om dit jaar plaats te vinden. Het evenement biedt fans de kans om beelden te zien van aankomende films en tv-shows, maar ook om op de eerste rij te zitten bij aankondigingen over aankomende games, themapark uitbreidingen, en nog veel meer…

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.