Marvel’s Midnight Suns – Darkness Falls trailer

Marvel's Midnight Suns

Metallica op Summer Game Fest? Hell yeah! Dit met het nummer Master of Puppets in de gloednieuwe Marvel’s Midnight Suns trailer. Waar anders?

Of wanneer superhelden het opnemen tegen vijanden uit de diepste krochten van de hel! Van de makers van XCOM, namelijk Firaxis. Reden genoeg om ons heel benieuwd te maken naar het eindresultaat.

Marvel’s Midnight Suns is een nieuwe tactische RPG die zich afspeelt in de duistere kant van het Marvel Universum. Je komt oog in oog te staan met demonische krachten uit de onderwereld terwijl je samenwerkt met en leeft tussen de Midnight Suns, de laatste verdedigingslinie van de Aarde.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)