Layers of Fears van Bloober Team aangekondigd

Layers of Fears

Bloober team heeft tijdens de Summer Game Fest presentatie een eerste trailer vrijgegeven van hun nieuwste horrorgame Layers of Fears.

Voor wie de naam wat bekend voorkomt, droomt niet. Want een gelijknamige game zal in 2016 al het levenslicht. Deze reboot van Layers of Fears is gebouwd op Unreal Engine 5 en ziet er daardoor waanzinnig goed uit.

We moeten nog wel even geduld hebben, want Layers of Fears verschijnt pas in 2023 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.