Re-reveal trailer voor scifi-horrorspel Routine op Summer Game Fest

Summer Game Fest haalt voor deze aankondiging een oude koe uit de gracht, en dat zeg ik met veel respect natuurlijk. Deze game werd zo’n tien jaar geleden aangekondigd, verdween even van de aardbol, en is nu weer helemaal terug. Of dat is toch de bedoeling…

We hebben het dan over Routine, een game in ontwikkeling bij Lunar Software en Raw Fury.

Routine, een first person scifi horrorspel, komt naar pc, Xbox One, Xbox Series X|S, en Game Pass. Verken een verlaten Maanbasis en onthul een dodelijk mysterie dat je alles kan kosten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)