Overleven en Realm Cards verzamelen in nieuwe Nightingale-trailer

Een survival-game in een middeleeuwse setting waar Realm Cards een cruciale rol spelen? Dat moet wél Nightingale zijn!

In de Summer Game Fest Showcase kregen we beelden te zien van de gloednieuwe game van Inflexion Games. Het debuut van de Canadese ontwikkelaar zal Nightingale heten en brengt een survival-game waarin zogenaamde Realm Cards de hoofdrol spelen. Met die kaarten kun je verder doorheen de game progressie maken in een wereld die een tikkeltje Elden Ring uitademt. Nightingale wordt nog dit jaar verwacht op pc.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.