Nacon organiseert op 7 juli eigen online-conferentie

Met Summer Game Fest achter de rug en Gamescom in het verschiet, schakelen de verschillene uitgevers een tandje hoger. Microsoft en Bethesda zijn nu zondag aan de beurt.

Op donderdag 7 juli is het dan aan de Franse uitgever/ontwikkelaar Nacon om alle schijnwerpers naar zich toe te trekken tijdens hun eigen online-conferentie.

Nacon zegt zelf enkele grote aankondigingen te doen, maar wat die worden, is uiteraard nog niet bekend. We zullen nieuwigheden geserveerd krijgen op vlak van games, maar ook nieuwe accessoires zullen de revue passeren.

Er zal ook een pre- en post-show uitgezonden worden, waarin verschillende bekende gamers en influencers het word zullen nemen.

NACON Connect gaat door op donderdag 7 juli om 19u00 en is te volgen via YouTube en Twitch. Check zeker ook onze overzichtskalender voor alle andere persconferencties die deze zomer plaatsvinden.

Aling

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.