Microsoft wil minstens 5 Xbox-exclusives uitbrengen voor juli 2023

Xbox Series S

Microsoft heeft plannen om minstens 5 Xbox-exclusives uit te brengen voor juli 2023. Dat heef het bedrijf in aanloop naar zijn showcase op 12 juni zelf naar buiten gebracht. Maar welke dan?

Laat ons eerlijk zijn, er zijn (te) weinig exclusives om de Xbox Series X echt in het zonnetje te zetten. We moesten het doen met Halo Infinite, Age of Empires IV, Flight Simulator, Psychonauts 2 en Forza Horizon 5.

Maar tussen nu en juli 2023 wil Microsofts Xbox Game Studios ook met minstens vijf exclusives uitpakken. Twee daarvan zijn zonder twijfel Bethesda’s Starfield en Redfall. Daarbovenop denken we aan Forza Motorsport 8 en hopen we zelf op een nieuwe Gears of War. Of worden het toch Fable, Contraband en Perfect Dark?

Misschien komen we het nu zondag te weten. Microsoft bracht het bericht zelf naar buiten in een officieel statement via Windows Central.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)