Goat Simulator 3 verschijnt dit najaar met online multiplayer voor 4 geiten

Tijdens het Summer Game Fest 2022 presenteerde Coffee Stain North Goat Simulator 3. Deze verschijnt dit najaar voor Xbox Series X|S, PlayStation 5 en de Epic Games Store (voor pc).

Dit vervolg op Goat Simulator uit 2014 laat spelers een heel nieuw avontuur beginnen, wederom met Pilgor de geit. Deze geit heeft dit keer een heel nieuwe omgeving ontdekt op het uitgestrekte sandbox-eiland San Angora, een plek met mysteries en chaos om elke hoek. Spelers zijn vrij om hun eigen weg over dit eiland te vinden en de geheimen ervan te ontsluieren, of, nou ja, gewoon alles wat ze zien te slopen. Dit is tenslotte een Goat Simulator.

Deze nieuwe generatie van geitsimulatie biedt alles wat je je als simulatiefan maar kunt wensen: geiten, geiten met hoeden, geiten met hoeden die op andere geiten rijden, en meer. Daarnaast zijn er onnatuurlijke rampen, geheime dierenclubs, driedubbele sprongen en meer onzin dan een normaal mens kan verzinnen. Maar goed, wat heb je aan al die vernieuwingen zonder vrienden om ervan te genieten? Daarom is het beste nieuws dat jullie in Goat Simulator 3 met een kudde van 4 vrienden tegelijk al jullie geitigste dromen kunnen waarmaken. Jawel, Goat Simulator 3 heeft online multiplayer.

Kenmerken:

  • GEITEN: Je speelt als een geit! Als Pilgor, om precies te zijn. Maar je krijgt ook de kans om de skins van vele andere geiten te dragen. Lange geiten, smakelijke geiten, boze geiten – alle geiten die je verlangt en zelfs nog meer.
  • MULTIPLAYER: Je vrienden kunnen samen met jou de geit uitgangen! Goat Simulator 3 heeft namelijk een co-opstand voor 4 spelers, lokaal en online. Jullie kunnen samen door de wereld reizen, samen streken uithalen, en deelnemen aan zeven multiplayer mini-games – die waarschijnlijk het eind van jullie vriendschap zullen betekenen.
  • VERKENNEN: De gigantische nieuwe sandbox-omgeving van Goat Simulator 3 zit vol dingen om te ontdekken – zoals geheimen, quests en verzameldingen – en de ontwikkelaars hebben dit keer zelfs de moeite genomen om een eind aan het avontuur te breien! Verplaats jezelf op je eigen vier hoeven, glijd met je kont over de grond, of pak een van de vele auto’s – want uiteraard kunnen geiten die prima besturen.
  • CHAOS EN REACTIES: Baan je likkend, kopstotend en exploderend een weg door de omgeving, ten koste van elke NPC op je pad. Speel met de vier universeel erkende elementen (Vuur, Elektriciteit, Olie en Buitenaardse Drap), beproef de grenzen van de physics tot het uiterste en gebruik verdachte objecten voor… verrassende resultaten.
  • CUSTOMISATION: Spelers kunnen Hoofd, Rug, Voeten, Lichaam, Hoorns en Vacht van hun geit volledig aanpassen met meer dan 300 onderdelen – van toiletrollen tot dienbladen… en ook echte kledingstukken, mocht je daar interesse in hebben. Sommige onderdelen verrijken je speelstijl zelfs met nieuwe vaardigheden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)