Early access van Disney Dreamlight Valley start op 6 september

Ooit al gedroomd van een wereld waarin je leeft met alle animatie-figuren van Disney en Pixar? Zoja, dan heb jij even geluk, want vanaf 6 september wordt deze droom werkelijkheid. De early access van Disney Dreamlight Valley gaat dan van start. Geen tijd dus voor Hakuna Matata, want er zijn heel wat activiteiten te beleven in deze game.

Disney Dreamlight Valley is een combinatie van een avonturen game en een life-sim. Je zal heel wat activiteiten kunnen uitvoeren, zoals vissen en een moestuin onderhouden. Je zal een nooit te vergeten avontuur beleven, waarin je heel wat quests kan voltooien. Als klap op de vuurpijl, zal je de hulp krijgen van heel wat animatie-figuren uit de wondere wereld van Disney en Pixar.

Samen met WALL-E je tuin voorzorgen, waar zelfs Kamiel Spiessens jaloers op zou worden. Heerlijke gerechten prepareren met Remy van Ratatouille, waar Sergio Herman dan weer zijn koksmuts van zou opeten. Natuurlijk zijn dit allemaal bijkomstige activiteiten, want je zal er voornamelijk voor moeten zorgen dat je speciale plekje wonderbaarlijk blijft. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je je droomkasteel bevrijd van de gemene ‘Forgetting’.

Disney Dreamlight Valley komt op 6 september uit in early access, en is speelbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC. Wie wil deelnemen aan de early access zal de game wel moeten kopen. In 2023 zou de game een free-to-play variant krijgen.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.