fbpx

Call of Duty: Warzone Reloaded update is vanaf nu beschikbaar

Call of Duty spelers mogen zich opnieuw in de handen wrijven met een nieuwe update tijdens seizoen 4 ‘Mercenaries of Fortune’. Het beste nieuws is dat je hem vandaag al kan installeren op pc of console.

Gamers klaagden -inclusief ik- in het verleden meermaals dat de updates van het populaire schietspel zo groot waren, nu is dit echter niet het geval. Zo’n zes gigabyte bedraagt het hele pakket, waardoor je niet lang hoeft te wachten vooraleer de update geïnstalleerd is.

Wat mogen spelers verwachten voor die 6 gigabyte? Wel, een hele hoop eerlijk gezegd. Zo is er een nieuwe Terminator T-800 Mastercraft Ultra bundel dat 10 items bevat waaronder een skin van Arnold Schwarzenegger, blauwdrukken van wapens en een embleem van één van de bekendste zinnen: “I’ll Be Back”.

Voor Warzone is er een aparte bundel genaamd Terminator T-1000 Ultra. Hierin zit een skin van de T-1000 Terminator uit de tweede film Terminator 2: Judgment Day. Daarnaast krijgen de spelers ook een Liquid Metal SMG en een Persistent Mission assault rifle.

Er is meer want naast deze 2 bundels zijn de wapens uit CoD: Vanguard van seizoen 1 tot 3 beschikbaar voor alle spelers. Een nieuw wapen uit Vanguard waarmee de spelers zich kunnen uitleven is de Vargo-S assault rifle. Een gloednieuwe feature zorgt er dan weer voor dat een soort algoritme wapens op het slagveld aanbeveelt aan de hand van hoe en met welke wapens je speelt.

Een paar patches maken potjes in Warzone meer fast-paced door de cirkel rond Fortune’s Keep sneller te doen bewegen en sluiten, radar jammers zijn schaarser geworden en de gepantserde SUV’s krijgen een nitro boost.

Call of Duty zou Call of Duty niet zijn moesten Raven Software en Infinity Ward geen events toegevoegd hebben aan deze Reloaded update. ‘Cursed Ground’ op Fortune’s Keep en ‘Rebirth of the Dead’ op Rebirth Island zijn de nieuwe modi. Tijdens de eerste vinden spelers verscheidene kisten vol met power-ups, sterke items of wapens maar moeten ze tegelijkertijd de zombies van zich af weten te houden. In de tweede mode moet je zo lang mogelijk trachten te overleven want als je sterft krijg je geen herkansing via de goelag maar kom je als zombie terug. Gelukkig zijn er items op de map die je terug menselijk kunnen maken.

Een hele waslijst aan nieuwe dingen dus die er naar CoD en in het bijzonder Warzone komen. Wanneer je je volgende kill maakt vergeet dan zeker niet “Hasta la vista baby” te roepen door je headset.   

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: