fbpx

Speel vanaf nu met de Assassins Ezio en Eivor in Brawlhalla

Vanaf nu zijn Ezio en Eivor, de iconische Assassins, verkrijgbaar in de gratis videogame Brawlhalla als Epic Crossovers. Naast deze helden introduceert het Epic Crossover-event nog meer content van de franchise, waaronder een nieuwe gamemodus, twee nieuwe mappen en meer.

Ezio Auditore da Firenze was een edelman uit Italië tijdens de 15e eeuwse Renaissance, maar ook de meest legendarische leider van de Assassin Brotherhood. Als een van de meest gevierde en iconische Assassins, leeft zijn nalatenschap voort in Brawlhalla. Hij neemt in de game deel aan het Grand Tournament, waarbij hij zijn Auditore Blade Sword en Apple of Eden Orb gebruikt om als legende het slagveld te betreden.

Ezio is nu verkrijgbaar voor 7200 Gold of 100 Mammoth Coins, en de skins Revelations Ezio, Armor of Brutus Ezio en Asgardian Ezio zijn nu ook verkrijgbaar voor 140 Mammoth Coins per stuk.

Het Epic Crossover-event viert zijn debuut met een in-game event met Eivor als nieuwste Epic Crossover, een legendarische Vikingkrijger die uit Noorwegen is verdreven door eindeloze oorlogen en slinkende grondstoffen. Ook introduceert de update de nieuwe gamemodus Bounty, waarin spelers deelnemen aan drie modi: Rooftop Rumble, Ghost Rooftop Rumble en Assassin’s Brawl. Daarnaast krijgt de game ook twee nieuwe mappen, Florence Rooftop en Florence Terrace.

Eivor is verkrijgbaar voor 300 Mammoth Coins via de in-game store, en zowel vrouwelijke als mannelijke Eivor worden met één aankoop vrijgespeeld. Het nieuwe event introduceert ook een K.O. effect, een nieuwe Leap of Faith-emote en acht nieuwe avatars. Alle items zijn na afloop van het event nog steeds aan te schaffen en speelbaar. De gamemodus en mappen zijn ook na afloop van het event nog speelbaar.

Brawlhalla is reeds gratis beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, pc, iOS en Android.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d