fbpx

BMX komt na de zomervakantie naar Riders Republic

HyperScape was geen succes, Roller Champions is ook al geen hoogvlieger maar gelukkig is er nog Riders Republic waar Ubisoft wat zieltjes mee wint. Deze laatste krijgt er na de zomervakantie een coole sport bij, namelijk BMX.

Summer Break, het derde seizoen voor Riders Republic, is nu live op alle beschikbare platformen. Het nieuwe seizoen introduceert onder meer twee nieuwe events, nieuw speelgoed om mee te scheuren en meer.

Gedurende deze zomer genieten spelers van nieuwe gratis content en wekelijkse spotlights, waaronder een speciaal Reforestation-event, de toevoeging van twee nieuwe Showdown-speeltjes om mee te scheuren, de Juggernaut en de Sniper, en een event om de langverwachte komst van BMX te vieren.

Het seizoen begint met Project Rebirth, een speciale gebeurtenis die loopt tot 10 augustus, waarin spelers worden uitgenodigd om deel te nemen aan het Reforestation-event, waar ze bomen moeten planten in een woestijngebied om de regio te helpen herbebossen. Desert Bloom, een nieuw Mass Race-parcours, begint voor alle spelers in de woestijn die, dankzij de herbebossingsinspanningen van de community, geleidelijk bedekt zal raken met planten en bomen.

Tot slot organiseert Riders Republic aan het einde van de zomervakantie een event dat het begin markeert van de BMX-sport add-on, met wekelijkse uitdagingen gericht op freestyle-activiteiten in BMX-stijl.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d