S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl toont zich op mysterieuze hi-res screenshots

S.T.A.L.K.E.R. 2: HEART OF CHORNOBYL

Na enkele maanden radiostilte heeft ontwikkelaar GSC Game World opnieuw van zich laten horen. Dat is op zich niet verwonderlijk, want de ontwikkelaar had zijn uitvalsbasis in de Oekraïense hoofdstad Kiev.

Via Twitter heeft het bedrijf drie nieuwe screenshots de wereld ingestuurd waarin de het detail in de Unreal Engine 5 kunnen aanschouwen. Veel is er niet op te zien, maar we zien wel waar deze next-gen engine toe in staat is.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl heeft er al een hobbelig parcours opzitten. De game werd twaalf jaar, in 2010, aangekondigd en had eigenlijk in 2012 moeten verschijnen. Door kwaliteitsproblemen werd de release meermaals uitgesteld. Nu staat de release gepland ergens in 2023 voor Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.