GTA 6 verschijnt tussen maart 2023 en april 2024 zeggen bronnen

Grand Theft Auto GTA 6

Het is weer die tijd van het jaar waarin de komkommers aan de bomen groeien. En als we sommige komkommers die aan die bomen groeien plukken, en mogen geloven, dan zou er weer heel wat nieuws te rapen zijn rond GTA 6. Laat ons dan ook hopen dat het geen slappe komkommer is…

Als we Bloomberg mogen geloven, dan zullen we in de nieuwste telg in de GTA-reeks, inmiddels nummer 6 dus, aan de slag kunnen met een vrouwelijke hoofdrolspeler. Volgens datzelfde Bloomberg zou de dame in kwestie van Latijns-Amerikaanse afkomst zijn.

Ze zou deel uitmaken van een duo hoofdrolspelers waarbij de inspiratie gezocht werd bij het iconische gangsterduo Bonnie & Clyde (ken uw klassiekers beste vrienden). Qua setting zouden we afreizen naar een fictieve versie van Miami.

Meer nog sommige personen claimen zelfs een release window te hebben, namelijk tussen maart 2023 en april 2024.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)