fbpx

De gratis PS Plus Essential games voor augustus zijn super cool

Juli zit er weer bijna helemaal op en dus is het uitkijken naar de gratis games die PS Plus Essential-abonnees (en ook al de anderen) volgende maand aan hun collectie mogen toevoegen. En het mag gezegd worden deze keer: het is feest!

Als we de bronnen, wie anders dan het Franse Dealabs, mogen geloven, dan zouden zowel Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 (PS5, PS4) als Yakuza: Like a Dragon (PS5, PS4) en Little Nightmares (PS4) deel uitmaken van het aanbod voor augustus.

En dat lijkt ons toch een moddervette en super coole line-up. Toch?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'De gratis PS Plus Essential games voor augustus zijn super cool'

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: