fbpx

Hilarische trailer voor Me Time met Kevin Hart en Mark Wahlberg

Geef toe: een weekje vrijheid, vrij van vrouw en kinderen, en gewoon doen waar je zin in hebt. Dit alles zonder remmen en in het gezelschap van je beste (of moet ik zeggen foutste) vriend. Wie droomt daar niet van?

Ook Kevin Hart heeft wel eens zin in een weekje vrij, verlost van vrouw en vooral zijn kinderen. Aangezien zij een drukke en goedbetaalde job heeft, heeft hij er immers voor gekozen om voor de kinderen te zorgen. Maar de vrijheid lonkt…

Wanneer zijn vrouw beslist om zelf met de kinderen op stap te gaan is dit voor Kevin Hart hét moment om zijn oudste en beste vriend op te zoeken.

De film is exclusief te zien op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d