Worstellegende en acteur John Cena komt deze week naar Fortnite

Slinkse rakkers zijn het die worstelaars. Ze spelen hun rolletje in het WWE- of RAW-gebeuren netjes mee, maken dan (zoals Dave Bautista en The Rock) hun overstap naar de film- en seriewereld, én als het dan nog even kan pakken ze snel nog wat poen mee in videogames. You could C this coming dus…

Ken je John Cena niet van het worstelgebeuren, dan zal je hem wel zien spelen hebben in series als Peacemaker of films als Bumblebee, Fast and Furious of The Suicide Squad.

Wel diezelfde John Cena zal vanaf 29 juli beschikbaar zijn in de in-game store van Fortnite. Naast zijn skins en de nodige features uiteraard ook zijn trademark U Can’t C Me taunt als een emote.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)